top of page
unik_logo_NOgagnsaett.png

Konferanse om psykisk helsen i skolen

I dag har jeg gleden av meddele at jeg har fått en veldig spennende oppdrag.


Jeg skal nemlig forelese på konferansen: Psykisk helse i skolen dagene 18. og 19.november.

https://www.jobbaktiv.no/arrangementer/psykisk-helse-i-skolen/


Dette er et fantastisk mulighet for meg og jeg gleder meg virkelig til å spre ordet videre om hvordan jeg og skolen fikk til det enestående samarbeidet som skapte et nytt liv for datteren min på skolen.


Jeg skal fortelle om strategiene våre; hvilke tanker lå bak avgjørelsene våre og valg av metoder. Hvorfor holdning spiller hovedrolle og hvilken faktorer var de viktigste for at datteren min, og de fleste barn som sliter med psykisk helse, trives på skolen.


Nøkkelord blir som før; Alle gjør så godt de kan!


Dette blir gøy!

Klem, Adalheidur

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page