top of page
unik_logo_NOgagnsaett.png

Velkommen til min nye hjemmeside!

Updated: Feb 11, 2019

I over fem år har jeg holdt foredrag i skoler, barnehager og holdt foredrag i samarbeid med Autismeforeningen på Island. Det er min lidenskap i livet å øke forståelse og aksept for de som opplever verden annerledes, og den jobben vil jeg gjerne ta videre her i Norge. Det tok meg ”kun” 5 år å samle nok mot til å holde foredrag på et annet språk en mitt morsmål, men høsten 2018 brøt jeg den barrieren med et foredrag på Finstad skole, i Ski kommune. Siden har jeg holdt foredrag på flere barneskoler, ungdomskoler og foredrag på vegne av Autismeforeningen.


I dag skjønner jeg ikke helt hvorfor jeg grudde meg sånn, dette har vært en helt fantastisk opplevelse og jeg kan ikke vente med å fortsette jobben. Foredragene mine har utviklet seg i løpet av disse årene og i dag kan jeg tilby skreddersydde foredrag for skoler, barnehager, foreldregrupper og hvilken anledning som helst. Jeg utvikler også foredrag for barn om autisme. Den jobben synes jeg er veldig spennende og gleder meg til å dele med dere snart.


Så hjertelig velkommen til mitt nye nettsted og ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe, har lyst til å ta et prat eller vil booke et foredrag.


Jeg gleder meg til å høre fra deg!


Klem

Adalheidur0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page